Presentació i equip Port Olímpic Barcelona

Consolidat com a àrea emblemàtica de Barcelona amb 740 amarradors i 85 establiments comercials, el Port Esportiu Port Olímpic de Barcelona va ser construït amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1.992.

Es troba integrat dins del conjunt ornamental de la Vila Olímpica al cor de la zona marítima de Barcelona envoltat de platges i jardins i edificis tan significatius com la Torre Mapfre o l'Hotel Arts, sent el que podríem qualificar com un “Port Urbà” per la seva gran facilitat d'accés des de tots els punts incloent els Transports Públics com el metre (Línia 4 CIUTADELLA) o els diferents autobusos (línies 36,45,59,71) que arriben fins al Port Olímpic.

Un port compromès amb el medi ambient, en el qual es facilita tot tipus de recursos perquè l'usuari adquireixi també aquest compromís sense esforç i realitzi de la pràctica de la navegació una activitat grata a l'entorn marí.

Fruit d'aquesta política són les certificacions ISO 9001, 14001,EMAS i Bandera Blava que any rere any li són atorgades.

Una cuidada funcionalitat permet disposar d'amarradors des de 7 fins a 30 metres d'eslora, tots ells amb els serveis que solament els ports moderns poden oferir, un servei immillorable a la seva disposició per poder viure la mar, la mar de prop.

COMPROMÍS AMB LA SOCIETAT I LA CIUTADANIA

Port Olímpic és un port obert, concebut i dissenyat per dotar a Barcelona d'un port esportiu a l'altura de la ciutat.

Lluny de ser tan sol un port esportiu, Port Olímpic es caracteritza per ser un port compromès amb la societat que ofereix un munt d'activitats i serveis, que organitza multitut d'esdeveniments (esportius, culturals, benèfics, gastronòmics, lúdics,...) perquè tant els ciutadans de la capital catalana com els milers de turistes que cada dia visiten la ciutat puguin gaudir d'elles.

Alguns exemples són:

Esdeveniments com el Olímpic Market, que ens acompanya en diferents mesos de l'any (maig, juny, juliol i octubre). Una cita ja consolidada al calendari de la ciutat, on podem gaudir del magnífic ambient i de la seva àmplia varietat de productes i activitats per a totes les edats, gràcies a l'excel·lent organització i a les seves actives propostes.

El Marina Day, que se celebra a mitjans de juny, una iniciativa impulsada per l'Associació Catalana de Ports Esportius que ja és una realitat a les nostres instal·lacions. Un increïble cap de setmana festiu que acosta el port a tota la ciutat, introduint diferents activitats nàutiques com són la vela lleugera, el padel surf, el rem, la pesca, o les regates creuer, aconseguint crear afició entre joves i famílies, i trencant els motlles que l'oci nàutic és elitista.

En l'àmbit esportiu, vivim la trepidant regata Mil Milles - Campionat d'Espanya d'Altura, donant la sortida a mitjans de juliol, i sent el port d'arribada dels valents regatistes que recorren el dur recorregut pel Mediterrani.
Les populars regates que celebren els caps de setmana el Club de Mar Port Olímpic, amb cites ja clàssiques com és la Regata de Nadal, amb més de 20 anys de tradició, o l'ampli ventall d'activitats nàutiques que se celebren cada dia en les aigües del port, vetlla lleugera, padel surf, esdeveniments corporatius, organitzades per l'àmplia oferta d'empreses situades en el port, que converteixen les nostres instal·lacions en un infinit marc esportiu per a totes les edats.

SEGUEIX-NOS

I ESTIGUES INFORMAT DE L'ACTUALITAT I TOTES LES ACTIVITATS I NOVETATS QUE T'OFEREIX PORTOLÍMPIC

EQUIP

L'equip de Port Olímpic de Barcelona, té com a filosofia oferir als usuaris un servei de qualitat present a les nostres instal·lacions i en els serveis que prestem a les tripulacions i embarcacions que ens visiten.


DIRECCIÓ

President

RAMÓN BOIXADÓS MALÉ

Director

JOAN GUITART ROY

Consellers

ALEX BALLETBÓ GROSS
FERNANDO MESTRE

Capità

JORGE BONAL DE LOS RÍOS


ADMINISTRACIÓ

Cap d'administració

FRANCESC TALAVERA

Advocada

PILAR MARTÍNEZ

Comptabilitat

EVA GELÓN

Recepció i reserves

Mª JESÚS FERNÁNDEZ
SUSANA NAVEIRA
SARA NOGUERA
SANDRA RUFETE
AMANDA DA ROCHA


MANTENIMENT

2º Capità i Responsable de Manteniment

SALVADOR CAPETA

Operador de Manteniment

ROGELIO PERIS


ESCAR

Responsable de l'Escar

SEBASTIÁN BRENES MORENO

Operaris

SERGIO PATIÑO
JOSEP ESQUIVEL


MARINERIA

JESÚS MORILLAS
JORDI ESTEVE

PABLO GALLEGO
MIGUEL GARCÍA

JOSEP ESQUIVEL
JUAN ARIAS

JOAN POZA
FRANCISCO GÓMEZ