Restaurants Port Olímpic

RESTAURANTS


TOCCA

Tocca és el restaurant italià de Port Olímpic. Amb un any de vida s'ha convertit en un referent de la cuina italiana dins del port. El xef Gino Richi i la seva dona Alexa dirigeixen el restaurant de meravella amb un servei agradable i atent.

El restaurant disposa de capacitat per 300 persones, repartides entre la carpa condicionada, els salons interiors i el pis de dalt, decorada amb referències a la música i cuina italiana. Disposen de menú per a sopars d'empresa i Nadal. Una aposta segura.

Pizza, pasta i peix


LA FONDA DEL PORT

La Fonda del Port és un clàssic entre els clàssics, regentat per turistes i públic local. En aquest restaurant podreu degustar cuina mediterrània, principalment paelles, peix i marisc, així com carns i embotits de salamanca. Segons comenta Eva, l'encarregada de comunicació, La Fonda del Port va néixer en 2004 i continua servint la millor matèria primera, un servei excel·lent amb cambrers “de tota la vida” i combinat amb un local agradable.

El restaurant té capacitat per 500 comensals, entre el restaurant interior, tres salons privats i la terrassa tancada a peu de port amb capacitat per 300 persones i climatitzada. Han dissenyat diversos menús d'empresa que podreu trobar a la seva pàgina web: www.lafondadelport.com

Marisqueria


EL CANGREJO LOCO

Restaurant selecte i elegant amb un servei exquisit dirigit per Santi Gibert, el director de sales. Santi té un objectiu molt clar: garantir la millor qualitat en tots els seus plats amb un servei únic.

El Cangrejo Loco disposa de 4 salons privats, a més de múltiples terrasses que gaudeixen d'espectaculars vistes al mar i al port, algunes cobertes i climatitzades per a la temporada d'hivern. Un lloc perfecte per celebrar els menjars de Nadal.

Esment especial mereix el seu excel·lent celler climatizat on es troben més de 500 referències de vins espanyols i estrangers, caves i champagne.
Podreu trobar els menús a: www.elcangrejoloco.com

Cuina marinera


LA TABERNA GALLEGA

La Taberna Gallega és una de les marisqueries més conegudes de Barcelona, i són reconeguts per les seves paelles i arrossos, el seu peix fresc i les seves carns de Castella elaborades en forn tradicional. Els responsables de comunicació, Ángeles i Marcos, afirmen que la paella de llamàntols és un dels plats més demandats i que rep unes crítiques excel·lents per part dels comensals.

La Taverna Gallega és un lloc elegant, ben distribuït, amb amplis sostres i una decoració molt personalitzada. Disposa de 4 salons on celebrar un gran sopar de Nadal, amb un servei molt atent i uns menús dissenyats especialment per a aquestes dates. A la seva pàgina web trobareu tota la informació: www.latabernagallega.com/

Cuina gallega


EL TINGLADO DE MONCHO'S

El restaurant El Tinglado de Moncho’s és un restaurant que resulta una institució en Port Olímpic. En el restaurant ens trobarem amb Francisco, un excel·lent cambrer, que porta el local de forma precisa i coordinada igual que tot el servei que forma el restaurant.

El menjar és excel·lent, qualitat i preu estan assegurades en aquest restaurant que ens recorda a una taverna de pescadors. Tota la matèria primera és fresca, directa de la llotja, llista perquè el client esculli les peces que més li agradin, i l'hi preparen en la gran brasa de carbó natural. Més informació a: monchos.com/es/el-tinglado/

Cuina mediterrània


LA BARCA DEL SALAMANCA

El restaurant La Barca del Salamanca ens ofereix una carta increïble, inspirada en la cuina marinera-mediterrània on poder gaudir d'un excel·lent menjar amb un bon servei i bon ambient.

Disposa de set salons amb una decoració 100% marítima i un espai molt bé distribuït. La Fonda del Port Olimpic, i la Barca de Salamanca pertanyen al Grup Silvestre. Aquests dos restaurants tenen excel·lent embotit de Salamanca i garrins, amb ramaderia pròpia. El grup ha dissenyat uns menús especials per a aquest nadal, a més amb l'opció de personalització.

Podràs trobar tots els detalls a: labarcadelsalamanca.com

Marisquería


TAPAS LOCAS

Tapas Locas és un local dedicat a les tapes mediterrànies, arrossos i fideuà. A les nits serveixen uns excel·lents còctels. Rosa, la propietària, va obrir el restaurant fa un any, poc abans de Nadal. Aquest Nadal pensa servir uns excel·lents menús per a grups i obrirà tots els festius. Relació qualitat-preu excel·lent.
Més informació a: www.tapaslocas.com

Cuina mediterrània


LA FITORA

La Fitora és un restaurant de cuina mediterrània. La seva carta la conformen arrossos, peixos, mariscades i cuina marinera. Producte fresc i de qualitat. El local ho dirigeix Toni Herrera, un amant de l'hostaleria, que també dirigeix El Cangrejo Loco.

Destaquem la gran capacitat dels seus salons per a grups, reunions familiars i els sopars d'empresa. Una decoració senzilla i minimalista amb vista a la platja. No es pot demanar més.

A la pàgina web trobareu els menús, especialment dissenyats per a festius, i el seu apartat de temptacions amb els menús setmanals. Més informació a www.lafitora.com

Peixos i arrossos


EL TÚNEL DEL PORT

Un dels restaurants amb més trajectòria en Port Olímpic, es va traslladar al port l'any 1992, després de les Olimpíades. Cuina mediterrània amb meravellosos arrossos, fideuà, mariscades, parrillades i “suquets”. Entre els seus plats podem trobar l'entrecote de vedella al rocafort, crema de mariscs amb picadillo de llamàntol o paella marinera, entre molts altres.

El restaurant també disposa de tres amplis salons privats i de diverses terrasses cadascuna amb unes vistes excepcionals del port i de les platges. Un lloc excel·lent on reservar.

www.eltuneldelport.com

Cuina mediterrània


PIZZA GENI'S

Genis Pizza està ancorat en el Port Olímpic, a babord la platja a estribord el port. És el local perfecte per fer un aperitiu abans o després de la platja, per parar la bici o pausar el passeig i recuperar forces alhora que descansa la vista en l'horitzó.

Pizzeria


VITAMINAS BURGER & BEACH BAR

Amb vistes a la platja i al Port Olímpic, és el lloc idoni per degustar les millors hamburgueses acompanyades de deliciosos cocktails. Un Beach Bar d'estil californià que compta amb una exquisida carta d'amanides, hamburgueses, tapes i altres delícies. Un bon lloc per abans, durant o després d'un dia de sol i platja.

Cuina marinera & burger