Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Inscripcions obertes per a la Mil Milles

mil-millas-portolimpic

Per segon any consecutiu, la Regata Mil Milles sortirà de Port Olímpic. Ho farà el 17 de juliol, per donar inici a una prova que barreja competitivitat i aventura, un veritable somni per a molts navegants.

Quinze dies de navegació per la Mediterrània Occidental, amb sortida i arribada a Port Olímpic, passant per Menorca i fent la volta a l'illa de Sardenya, amb pas per l'estret de Bonifaci.

La regata d'altura mediterrània ja prepara la seva propera edició. El Comitè Organitzador ha publicat l'Anunci de Regata i ja està obert el termini d'inscripció.

La Mil Milles és Campionat d'Espanya d'Altura per a les Classes ORC de Solitaris, A-Dos i Tripulació Completa, i Campionat d'Espanya Mini 6.50 i Trofeu RANC d’Altura per a les Classes RI de Solitaris, A-Dos i Tripulació Completa.

Així, la prova, que està organitzada per Club Nàutic Skipper i Difusió Nàutica, està oberta a monobucs, catamarans i minis, amb ràting RI o ORC, i també a embarcacions Open que vulguin realitzar el recorregut de la prova sense ràting ni classificació, acompanyant els competidors.

Més informació: http://difusionnautica.com/regata-mil-millas/


mapa-portolimpic-milmillas