Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic rep els primers navegants de la Mil Milles

brujook

A les 12 hores, 02 minuts, 42 segons, del diumenge 26 de juliol, l'embarcació Brujo (Swan 42), amb Alberto de Castro i Jose Luis Francès, del RCN València, han passat la línia de meta del Port Olímpic de la Mil Milles. Faltava una hora escassa per cobrir la sisena singladura.

Es van distanciar des de les primeres hores de la regata ja diumenge passat. Després van ser un dels primers a passar pel control de Ciutadella i s'han mantingut en el cap de la regata a tot moment de la travessia. I ara, a la seva arribada, amb un magnífic fort vent de garbí, de 14 nusos de pressió, sembla que els ha volgut donar la benvinguda i ajudar-los en aconseguir la meta a Barcelona.

En total sis singladuras on han contornejat part de Menorca i l'illa de Sardenya. En arribar a la meta han estat rebuts pel director de regata, Segueixi Curt, que els ha felicitat per la seva extraordinària navegació i els ha donat l'enhorabona pel seu excel·lent temps.

Nirvana III de Joée Martín i el Mare Nostrum dels germans Twose. L'embaració del CN Vilanova de Jose Martin ha entrat avui dilluns, a les 08 hores, 38 minuts 00 segons. Poc després, 18 minuts. a les 08 hores, 56 minuts 30 segons, entrava l'embarcació dels germans Twose del CN Arenys de Mar.

Pajuelin, de Miguel Noriega i Julio Tudela és a punt d'arribar a la meta, es troba a menys de 10 milles de la línia d'arribada. També està avançant a bon ritme Poc a Poc Morenito del solitari César Roch. Està a 90 milles. Estel A Dos ha sortit de Sardenya i es troba navegant a 200 milles del Port Olímpic. En aquests moments travessa la part eix sud del Golf de León, un velocitat de 6 nusos i amb un vent del NW de 18 nusos de pressió.


Per a més informació: Difusión Náutica