Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

XIV Cursa de la Dona "Central Lechera Asturiana" de Barcelona

cursaDona
Ahir, 11 de novembre, es va celebrar la reconeguda Cursa de la Dona a Barcelona. Amb sortida a l'Av. Maria Cristina a les 9h, va tenir lloc la vuitena prova de la XIV edició d'aquesta cursa, després de passar per València, Madrid, Vitòria, Gijón, la Corunya, Sevilla i Saragossa.

La Cursa de la Dona de Barcelona "Central Lechera Asturiana" està organitzada per l'Àrea d'Esdeveniments de la revista SPORT LIFE del grup Motorpress Ibèrica S.A, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.

Aquest any, unes 34.000 dones han tenyit de rosa els carrers de Barcelona, amb 3.000 dorsals més repartits que l'any passat. Així, s'ha batut el rècord d'inscrites no només en les 14 edicions que ha acollit la Ciutat Comtal sinó també en les carreres que s'han celebrat en les altres ciutats espanyoles.

Les participants de totes les edats han aprofitat aquesta festa per reivindicar la igualtat, els drets, el paper de la dona en la societat i el seu suport a la investigació contra el càncer recorrent 7,8 quilòmetres per algunes de les principals artèries barcelonines.

La participació, exclusiva per a dones, es divideix en diverses categories, tant individuals com per equip. Aquest any, un equip femení de Port Olímpic s'ha inscrit en aquest cèlebre esdeveniment pel que les volem felicitar, a més d'agrair la magnífica representació de la nostra entitat en aquesta celebració.