Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Els millors restaurants per menjar davant del mar

restaurantess
El mar, la brisa ... i un bon dinar al port. Des de les precioses terrasses dels restaurants o a través dels vidres veuràs els vaixells amarrats en els aiguamolls de Port Olímpic. Una ubicació que deixa sense alè i que s'acompanya de les cartes i dels menús més atractius, en els millors restaurants del litoral.

Peixos, mariscs, i una gran varietat de plats composen cartes d'allò més desitjables que, juntament amb el servei proper i atent, les millors matèries primeres i la seva ubicació, resulten en restaurants únics. Aquest estiu no et quedis sense taula:
La Fonda del Port

La Fonda del Port és un clàssic entre els clàssics, regentat per turistes i públic local. En aquest restaurant podreu degustar cuina mediterrània, principalment paelles, peix i marisc, així com carns i embotits de Salamanca. Segons comenta Eva, l'encarregada de comunicació, La Fonda del Port va néixer el 2004 i continua servint la millor matèria primera, un servei excel·lent amb cambrers "de tota la vida" i combinat amb un local agradable.

El Cangrejo Loco
Restaurant selecte i elegant amb un servei exquisit dirigit per Santi Gilbert, el director de sales. Santi té un objectiu molt clar: garantir la millor qualitat en tots els seus plats amb un servei únic.

El Cangrejo Loco disposa de 4 sales privades, a més de múltiples terrasses que gaudeixen d'espectaculars vistes al mar i al port, algunes cobertes i climatitzades per a la temporada d'estiu.


La Taberna Gallega
La Taberna Gallega és una de les marisqueries més conegudes de Barcelona, i és reconeguda per les seves paelles i arrossos, el peix fresc i les seves carns de Castella elaborades en forn tradicional. Els seus responsables afirmen que la paella de llamàntols és un dels plats més demanats i que rep unes crítiques excel•lents per part dels comensals.

La Taberna Gallega és un lloc elegant, ben distribuït, amb amplis sostres i una decoració molt personalitzada.

El Tinglado de Moncho 's
El restaurant El Tinglado de Moncho's és un restaurant que resulta una institució a Port Olímpic. Al restaurant ens trobarem amb Francisco, un excel•lent cambrer, que porta el local de forma precisa i coordinada igual que tot el servei que forma el restaurant.

El menjar és excel·lent, qualitat i preu estan assegurats en aquest restaurant que ens recorda a una taverna de pescadors. Tota la matèria primera és fresca, directament de la llotja, llista perquè el client esculli les peces que més li agradin, i ho preparen a la gran brasa de carbó natural.

La Barca del Salamanca
El restaurant La Barca del Salamanca ens ofereix una carta increïble, inspirada en la cuina marinera i mediterrània on poder gaudir d'un excel•lent menjar amb un bon servei i bon ambient. Disposa de set salons amb una decoració 100% marítima i un espai molt ben distribuït.
La Fonda del Port Olímpic, i la Barca del Salamanca pertanyen al Grupo Silvestre. Aquests dos restaurants tenen excel•lent embotit de Salamanca i garrins, amb ramaderia pròpia.

La Fitora
La Fitora és un restaurant de cuina mediterrània. La seva carta la conformen arrossos, peixos, mariscades i cuina marinera. Producte fresc i de qualitat. El local el dirigeix Toni Herrera, un amant de l'hostaleria, que també dirigeix El Cangrejo Loco.
Destaquem la gran capacitat dels seus salons per a grups, reunions familiars i els sopars d'empresa. Una decoració senzilla i minimalista amb vistes a la platja. No es pot demanar més.

El Túnel del Port
Un dels restaurants amb més trajectòria a Port Olímpic, es va traslladar al port en l'any 1992, després de les Olimpíades. Cuina mediterrània amb fantàstics arrossos, fideuàs, mariscades, parrillades i "suquets". Entre els seus plats podem trobar entrecot de vedella al roquefort, crema de marisc amb picada de llamàntol o paella marinera, entre d'altres.

El restaurant també disposa de tres amplis salons privats i de diverses terrasses cadascuna amb unes vistes excepcionals del port i de les platges.

Tocca
Tocca és el restaurant italià de Port Olímpic. Amb un any de vida s'ha convertit en un referent de la cuina italiana dins del port. El xef GinoRichi i la seva dona Alexa dirigeixen el restaurant de meravella amb un servei agradable i atent.
El restaurant disposa de capacitat per a 300 persones, repartides entre la carpa condicionada, els salons interiors i el pis de dalt, decorada amb referències a la música i cuina italiana.

Esperem que us hagin agradat els restaurants que us hem presentat, més informació al nostre directori.