Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Programa d’Esports de Mar- Barcelona World Race

federaciocatOlimpic
La Federació Catalana de Vela, l’Institut Barcelona d’Esports i la Fundació Navegació Oceànica Barcelona es presenten com entitats organitzadores del programa de vela escolar Esports de Mar-Barcelona Word Race. Aquest, que té lloc a Barcelona des del passat 6 de novembre, reuneix gairebé a 1.600 alumnes d’entre 12 a 16 anys de diferents Centres Educatius de la ciutat.

El Programa d’Activitats Escolars (PAE) de l’Ajuntament de Barcelona, promogut per l’Institut Barcelona d’Esports, ofereix any rere any propostes educatives molt interessants per a la formació de l’alumnat de la ciutat.

Enguany, la proposta de la Federació Catalana de Vela, amb seu a Port Olímpic, és apropar el mar i les seves pràctiques esportives als alumnes participants.

La FCV posarà a disposició dels alumnes i professorat les eines formatives 2.0. Els Clubs i Centres Nàutics adherits al programa: el Reial Club Marítim de Barcelona, el Real Club Nàutic de Barcelona, el Club Natació Barcelona, el Centre Municipal de Vela de Barcelona, la Base Nàutica de Barcelona i l’Espai de Mar de la Barcelona; disposen de les instal·lacions pròpies de Port Olímpic per a cursar la part més pràctica del programa.

L’objectiu d’aquesta iniciativa té com a base conscienciar de la importància del mar a les escoles de Barcelona i atreure a un públic jove actualment desconeixedor de l’esport de la vela.