Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

LITERATURA, MÚSICA I MAR

concertweb2
A mitjans de l'any 1996, un grup de mariners, membres de l'Associació d'Amics de Nostromo juntament amb altres persones relacionades amb el món marítim, van tenir la iniciativa de crear un premi literari per a narracions amb relació amb el món de la mar, al que van batejar amb el nom de Nostromo. Així, la línia narrativa d'aquest premi ha d'anar relacionada amb el mar i la seva gent, amb l'objectiu d'honorar la importància que té aquesta joia geogràfica al nostre país.

Port Olímpic va organitzar, el 21 de setembre a les 19h, un recital musical a càrrec de Luna Cohen dedicat a la literatura marítima i especialment al Premi Literari Nostromo, ja que aquest compta amb el suport i la col·laboració del port des dels seus inicis.

A causa de l'èxit i satisfacció del passat concert d'aquesta artista, el port ha decidit repetir l'actuació i reflectir, un cop més, el talent de la cantant Luna Cohen, que va actuar juntament amb el guitarrista Jurandir Santana i el percussionista Alan Souza.

L'exclusiu i privat acte va tenir lloc al final de l'Escullera de Poblenou, on es va servir un exquisit refrigeri que va proporcionar La Fonda del Port Olímpic a l'estil "finger food" una vegada finalitzada la primera part del concert. En concloure l'acte, tots els assistents van poder gaudir d'un còctel a peu de mar i de l'agradable companyia dels artistes, els quals no van dubtar en fer-se fotografies amb tot aquell que ho desitgés.

Port Olímpic vol donar suport a aquesta iniciativa i reforçar llaços amb l'associació, oferint l'oportunitat de donar a conèixer aquest premi literari i als seus escriptors, que comparteixen la mateixa passió pel mar i la nàutica.