Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 10 #OLIMPICSUMMER

escuela nautica neptuno navegacion per cursos
La meva parella ha decidit treure’s el títol de Patró de Navegació Bàsica (PNB) doncs és un apassionat del mar i aquesta llicència és ideal per al tipus d’embarcacions que desitja, així com per a motos d’aigua.

Ens hem dirigit a l’Escola Nàutica Neptuno, ubicada al Port Olímpic, on imparteixen cursos i pràctiques per a totes les titulacions nàutiques esportives. Els alumnes disposen de plans d’estudi adaptats a les seves necessitats, cursos teòrics presencials o on-line i una gran flexibilitat horària per les pràctiques; requisits que han fet decantarnos per aquesta experimentada entitat.

Tot i que durant l’agost no s’organitzen exàmens, ens hem anat a informar perquè comenci les classes al setembre. La meva parella està molt il·lusionada, ja que sempre havia somiat en navegar amb una embarcació motor i aquesta és una molt bona manera d’iniciar-se. Els cursos els realitzen a les mateixes instal·lacions de Nàutica Neptuno; i les pràctiques al mateix port, de manera que la proximitat i accessibilitat son inigualables.

També ens han comentat que a part d’impartir tots els títols esportius; disposen d’un club de navegació amb socis BASIC; que aprenen a navegar acompanyats d’instructors o practiquen diferents maniobres per a guanyar experiència; i socis PLUS, navegants més experimentats que realitzen sortides sense instructor, com si el vaixell fos seu.

L’escola Nàutica Neptuno et permet navegar sense preocupacions i sentir el mar des del primer dia, gaudint de tots els avantatges i comoditats de tenir una embarcació a Port Olímpic.