Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 9 #OLIMPICSUMMER

RosmanWeb
Avui, juntament amb un grup d’amics, ens hem dirigit a visitar una de les empreses amb més experiència del Port Olímpic: Nàutica Rosman.

Al Moll de Gregal hi hem pogut trobar una de les seves botigues: el concessionari oficial de BRP a Barcelona, especialitzat en la venta i lloguer de motos aquàtiques BRP Sea-Doo i Kawasaki, venda de roadsters Can-Am Spyder, embarcacions Sealver, motors y tot tipus d’accessoris. A Castelldefels hi tenen situat un altre punt de venda, així com el seu taller propi des d’on realitzen tot tipus de reparacions.

Al mateix moll, a peu de mar, tenen la seva carpa instal·lada amb el nom de Water Sport Rosman, on el seu amable personal ens ha atès i ens ha presentat la gran varietat d’experiències nàutiques de les quals disposen: flyboard, hoverboard, wakeboard, banana, parasailing... i, la seva especialitat, motos d’aigua / jetski.

La seva professionalitat i llarga trajectòria ens ha animat a provar les motos d’aigua, un esport d’aventura ideal per a un calorós dia d’estiu. Ja sigui amb amics, parella o en família, aquesta intensa activitat farà augmentar el teu nivell d’adrenalina al màxim.

Rosman representa l’experiència i coneixement en la nàutica, sempre apostant per la seguretat com a ingredient imprescindible per a realitzar qualsevol tipus d’activitat aquàtica.