Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 8 #OLIMPICSUMMER

restaurants3
Avui tornem a Port Olímpic a gaudir d’un dels seus tradicionals i reconeguts restaurants mariners. Les marisqueries del port son sempre una aposta segura per a qui li agradi el peix i el marisc, i vulgui gaudir de l’excel·lent situació davant del mar.

LA FONDA DEL PORT
La Fonda del Port és un clàssic entre els clàssics, regentat per turistes i públic local. En aquest restaurant podreu degustar cuina mediterrània, principalment paelles, peix i marisc, així com carns i embotits de Salamanca. Segons ens comenta Eva, l'encarregada de comunicació, La Fonda del Port va néixer en 2004 i continua servint la millor matèria primera, un servei excel•lent amb cambrers “de tota la vida” i combinat amb un local agradable.

LA BARCA DEL SALAMANCA
El restaurant La Barca del Salamanca ens ofereix una carta increïble, inspirada en la cuina marinera-mediterrània on poder gaudir d'un excel·lent menjar amb un bon servei i bon ambient. Disposa de set salons amb una decoració 100% marítima i un espai molt bé distribuït.

LA FITORA
La Fitora és un restaurant on cuinen principalment arrossos, peixos, mariscades i cuina marinera, amb un producte fresc i de qualitat. Destaquem la gran capacitat dels seus salons per a grups, reunions familiars i els sopars d'empresa. Una decoració senzilla i minimalista amb vistes a la platja.

EL CANGREJO LOCO
És un restaurant selecte i elegant amb un servei exquisit dirigit per Santi Gibert, el director de sales. En Santi té un objectiu molt clar: garantir la millor qualitat en tots els seus plats amb un servei únic. A més, compten amb un celler climatitzat on alberguen més de 500 referències de vins espanyols i estrangers, caves i champagne.

LA TABERNA GALLEGA
La Taberna Gallega és una de les marisqueries més conegudes de Barcelona, i són reconeguts per les seves paelles i arrossos, el seu peix fresc i les seves carns. Els responsables de comunicació, Ángeles i Marcos, afirmen que la paella de llamàntols és un dels plats més demandats i que rep unes crítiques excel•lents per part dels comensals.

Ens ajudes a escollir restaurant? Comenta’ns la teva preferència a les xarxes socials amb el hashtag #OlimpicSummer