Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 5 #OLIMPICSUMMER

corsa nautica port olimpic
Comencem aquest dilluns a Port Olímpic amb un intens i divertit pla d’activitats. Després d’una fascinant primera experiència al port, la meva parella i jo hem convidat a una família (dos adults i dos nens) perquè s’incorpori a l’entretingut planning que hem organitzat i ens acompanyi en aquesta aventura.

Per començar, ens hem dirigit a una de les carpes de Port Olímpic: anem a Corsa Nàutica a realitzar les activitats aquàtiques més emocionants. Es tracta d’una molt bona tria tant per a individuals com a famílies i grups, ja que ofereixen un munt d’activitats per a persones de totes les edats.

Corsa Nàutica també compte amb un Club de Navegació amb aproximadament uns 100 afiliats, així com de la seva pròpia Escola de Titulacions Nàutiques, on pots aconseguir la llicència que desitgis amb la millor instrucció.

Des del punt de venda, ens han aconsellat i explicat el gran ventall d’opcions que ofereixen i, finalment, ens hem decantat per les experiències aquàtiques que proporcionen sota el nom de Water Sports Barcelona.

Una vegada omplertes les dades del formulari i contracte, ens han recollit amb un carretó elèctric que ens ha portat fins la zona chill-out de Corsa Nàutica, el centre de sortida de totes les activitats. Un cop allà, hem guardat les nostres pertinences al seu guarda-roba i ens han col•locat una polsera identificativa segons l’activitat a realitzar, en el nostre cas, una de les més populars, el PARASAILING.

Mentre esperàvem a que vingués l’instructor hem pogut observar el moviment i dinamisme de la organització i de totes les possibilitats que oferien: motos d’aigua, jetsky, inflables, banana, chicken boat, fly-fish... entre d’altres; des d’activitats més relaxades fins a les més extremes. Corsa Nàutica també compte amb embarcacions veler i J80, així com d’un espectacular iot de luxe de 16 metres que es lloga per hores.

De seguida ha aparegut l’instructor que ens ha fet una breu explicació i ens ha col·locat les armilles, tant a nosaltres com als nens. Es tracta d’una activitat que poden fer infants des de 3 anys fins a persones de 70, de manera que ha estat una sortida en grup molt divertida.

Un cop dins el mar, hem pogut gaudir del vent, la velocitat i de l’adrenalina de trobar-te a més de 100 metres sobre l’aigua, podent gaudir de la pau i de les vistes que ofereixen aquelles altures.

Corsa Nàutica i Water Sport Barcelona brinden una excel·lent oportunitat a turistes i residents, famílies, amics i individuals; d’experimentar les millors experiències nàutiques i aquàtiques en un escenari inigualable: la costa de Barcelona.

Telèfon de reserves: 674179208

logocorsa