Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 3 #OLIMPICSUMMER

charterBCN
Avui és el nostre aniversari com a parella i després de tants anys de celebracions volíem organitzar un pla especial i romàntic, diferent a la resta.

És per això que, a mitja tarda, hem decidit llogar una embarcació en una de les empreses xàrter que Port Olímpic alberga a les seves instal·lacions: ChartersBCN, ja que ens han suggerit veure l’skyline de Barcelona des de l’interior del mar.

Aquesta empresa, que ofereix diferents serveis nàutics, ens ha permès navegar en l’exclusiu catamarà BLUEMAGICCAT, una experiència inusual, que no tothom pot permetre’s viure cada dia.

Hem pogut gaudir de les millors vistes per la costa de Barcelona i hem format part de la tripulació, ajudant a pujar les veles i a manejar el catamarà. La meva parella i jo ens hem situat a una de les estances aïllades de l’interior de l’embarcació, des d’on disposàvem d’una vista de 360º a l’exterior però estàvem protegits del vent, sense renunciar als plaers de la navegació.

A mesura que s’ha anat apropant el capvespre, ens hem col·locat a la zona chill out, des d’on hem pogut gaudir d’unes espectaculars vistes de la posta de Sol que, juntament amb la brisa marina, la música i la privacitat que ofereix el mar, formaven el pla perfecte per tancar el dia a Port Olímpic.