Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

S’obre la convocatòria pel Concurs d’Art 25 anys del Port Olímpic.

concurs pintura foto web
Aquest dissabte 27 de maig s’obre la convocatòria del Concurs al Premi d’Art “25 Aniversari del Port Olímpic”, organitzat juntament amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona – Institut Barcelonès d’Art.

La participació és de caràcter universal, nacionals i forasters de majoria d’edat autors únics de l’obra presentada. La seva modalitat és lliure i es pot realitzar amb la tècnica que es desitgi. El tema de l’obra és exclusivament la HISTÒRIA I PRESENT DEL PORT OLÍMPIC DE BARCELONA.
Els guanyadors es dotaran amb 1000 € i es farà una menció especial a cada disciplina (dibuix, pintura, escultura, fotografia, gravat, etc.)

COM PARTICIPAR?
Enviant un correu electrònic a l’Institut Barcelonès d’Art (institutbarcelonesdart@reialcercleartistic.cat) amb les dades de l’artista i la fitxa tècnica de l’obra a presentar adjuntant la imatge segons les especificacions del formulari. La data límit per inscriure’s és el 2 de juny.

TRIA ELS GUANYADORS
Es realitzarà una primera preselecció de les obres que puguin optar al premi o a les mencions. Una vegada vistes físicament, el jurat emetrà una llista de la selecció definitiva que optaran a premi. Totes aquestes obres seleccionades s’exposaran a les dependències del Port Olímpic, així com als restaurants de la zona per la seva venda durant l’estiu 2017, és per això que és important que l’autor esculli quin és el preu de venta previst de la seva obra.
L’entrega de premis del concurs es realitzarà el dia 11 de juny a les 12 h a Port Olímpic.

Si ets amant de l’art i la pintura, no et perdis aquesta oportunitat per a crear i conèixer a altres artistes i per a expressar el que ha sigut o és per tu el Port Olímpic. Presenta’t al Concurs Premi d’Art “25 Aniversari del Port Olímpic de Barcelona”.

Descobreix totes les bases del concurs en aquest PDF.