Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

EL MARKET DELS 25 ANYS, tot un èxit a Port Olímpic

olimpic market 30 abril 1 mayo
Aquest cap de setmana ha tingut lloc el Market dels 25 anys, amb motiu de la celebració especial dels 25 anys de funcionament i evolució del Port Olímpic des de la seva creació per als JJOO '92.

Malgrat el seu entorpit inici el matí del diumenge 30 d'abril per causes meteorològiques, finalment va sortir el Sol, va arribar més gent i es va animar l’ambient durant tota la tarda, amb una afluència de participació a les activitats infantils de més de 300 infants.

Trenta cinc expositors de moda i complements van oferir els seus productes artesanals a tots els visitants que, juntament amb les activitats infantils, els inflables i la música foren el reclam perfecte perquè tant famílies barcelonines com turistes, s'acostessin al Market i gaudissin de l'experiència.

Així, el mercat es va omplir ambdues jornades i va ser tot un èxit, amb 15.000 visitants registrats des de la zona comercial, a la d’oci. Els tallers infantils d'experimentació i de pinta-cares van rebre a nens i nenes de totes les edats a l’espai creatiu del Market. A més, el Mickey i la Minnie Mouse es van passejar pel Port oferint gominoles Haribo als infants i fent-se fotografies amb els visitants, creant l’ambient perfecte per a totes les famílies. Gràcies al reclam publicitari realitzat a diferents escoles bressol i vivendes i a l’anunci de la Vanguardia publicat el mateix dilluns, molts dels visitants procedien de la zona Olímpica i Poblenou, on s’havia emfatitzat en la comunicació de l’esdeveniment.

Moltes gràcies a tots els participants i assistents d'aquest Market dels 25 anys.
Ens veiem en el pròxim Olímpic Market!