Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Agenda per als amants del vent: Regata Club de Mar, Trofeo Comodoro i molt més...

Agenda Marzo Regata Trofeo
5 DE MARÇ 2017
REGATA MARÇ CLUB DE MAR

El diumenge 5 de març està previst realitzar la Regata de Març del Club de Mar, situat a Port Olímpic. Es tracta de la 5a prova d’aquesta lliga social que organitza el club.

Haurem d’esperar a la previsió meteorològica per veure si les condicions són les òptimes per a navegar.

En aquest enllaç podreu observar el calendari del Club de Mar Port Olímpic.


11 DE MARÇ 2017
TROFEO COMODORO RCNB

El Real Club Nàutic de Barcelona organitza l’11 de març la segona prova del Trofeo Comodoro, una regata de creuers dirigida a la flota de Clubs i ports esportius situats al litoral marítim de Barcelona i a les comarques properes.

Les proves d’aquesta regata, que organitza el RCNB des de l’any 2004, s’efectuaran en vuit dies repartits a diferents mesos de l’any, finalitzant el 16 de desembre.


FEBRER, MARÇ I ABRIL 2017
TROFEU HIVERN MONOTIPS

El RCNB organitza aquest 2017 el Trofeu Hivern de Monotips J80, durant 4 caps de setmana des de febrer a abril: 25,26 de febrer; 11,12, 25 i 26 de març i 8,9 d’abril. Totes les proves seran puntuables pel Trofeu d’Hivern.

El 12 de març s’establirà una classificació parcial, amb la seva respectiva entrega de premis i, al final de l’esdeveniment, s’anunciaran els resultats definitius. L’acte d’entrega de Premis del Trofeu d’Hivern tindrà lloc una vegada publicades les Classificacions Generals de les proves el diumenge 9 d’abril de 2017.

Us podeu inscriure al següent enllaç


9 I 10 DE MARÇ 2017
V CONGRESO NÁUTICO 2017

Després de realitzar les tres passades edicions a Barcelona, aquest any, el Congreso Náutico es trasllada a Palma de Mallorca. Aquest congrés, organitzat per la Asociación Nacional de Empresas Náuticas (Anen), es durà a terme a la seu de CaixaForum Palma, un emblemàtic edifici situat al cor històric i centre empresarial de Palma de Mallorca.

Es debatrà sobre el charter, noves embarcacions, formació per a la nàutica i altres assumptes del sector. Es tracta d’una oportunitat pel networking i per a escoltar experts de referencia que explicaran les últimes tendències en temes de màxim interès pel negoci de la nàutica.

En aquest enllaç podràs observar el programa del congrés, amb totes les activitats, conferències i ponents d’ambdues jornades.