Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Noves Titulacions Nàutiques Professionals a l'Escola Port Barcelona

port-olimpic
Escola Port de Barcelona ha dissenyat un nou programa de cursos professionals, que posarà en funcionament en 2017, ampliant la seva oferta formativa amb certificats d'especialitat nàutica. Recordem que l'escola ja disposa d'una web www.aulanautica.org amb cursos destinats a la nàutica de caràcter gratuïts.
A més, L'Escola Port Barcelona, amb seu al Port Olímpic, paral•lelament al disseny dels nous programes ha llançat una nova web per comunicar a tots els interessats en què consistiran les noves formacions. La nova web és www.pper.info on trobareu tota la informació.

Les noves formacions, que trobareu en el catàleg de l'escola, començaran amb els cursos destinats a l'obtenció del Títol de Patró Professional Embarcació d'Esbarjo (PPER). Dins el catàleg, els cursos que corresponen amb la titulació PPER estan marcats amb un (*).

L'objectiu d'aquests cursos és apropar el món de les titulacions nàutiques a totes les persones interessades, ja que, fins fa uns anys només es podien obtenir titulacions professionals per governar embarcacions a través d'estudis a la Marina Mercante. A través d'aquesta iniciativa, es podrà accedir a cursos professionals a través de titulacions esportives.
Podreu accedir a tota l' informació dels cursos a través de és www.pper.info