Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Aula Nàutica

escolaport-portolimpic

Escola Port Barcelona, que té seu al Port Olímpic, ha llançat una nova web amb cursos nàutics en línia gratuïts. La nova web és www.aulanautica.org i pretén acostar la nàutica a tots els interessats, eliminant la barrera del cost del curs i també la de les dificultats de desplaçament fins a l'escola.

"Volem apropar la nàutica a totes les llars -explica el director d'Escola Port, Rodrigo Andrade-, perquè agafin afició i s'iniciïn en el món de la vela o les activitats nàutiques. Un altre dels nostres objectius és oferir els millors mitjans a tots els alumnes de l'escola, que ja estan seguint un curs (presencial o per lliure), perquè aprovin els exàmens oficials; de fet, la nova web és el complement perfecte per poder superar les proves".

A canvi de posar a disposició de tots els interessats aquests cursos gratuïts, creant i mantenint la web www.aulanautica.org , Escola Port demana amablement que els que la utilitzin i vulguin treure’s un títol realitzin les pràctiques necessàries a l'escola. Ofereixen una flota de sis embarcacions: 2 llanxes a motor, 3 velers i un catamarà.

www.aulanautica.org