Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Granell i Brujo, líders de camí a Sardenya a la Mil Milles

MIL-MILLAS-PORTOLIMPIC2016

La flota participant en la regata Mil Milles, que va sortir el passat dissabte de Port Olímpic, ja ha completat el primer tram de la prova mediterrània, de Barcelona a Ciutadella. El Granell d'Agustín Granell i Francisco Moret va ser el primer en passar aquesta boia, seguit a tan sols tres minuts del Brujo d'Alberto Castro i José Luis Francés, que defensen el títol de guanyadors de l'edició passada d'aquesta prova que és puntuable per al campionat d'Espanya de Navegació d'Altura. Els dos vaixells lluitaran, previsiblement, per alçar-se vencedors de la regata en la categoria A2 al seu retorn a Port Olímpic, després de completar aquest dur recorregut de mil milles que els portarà fins a Sardenya.

La sortida es va donar de Port Olímpic dissabte a les 12 hores amb un vent de SO entre 12 i 15 nusos d'intensitat, favorable per posar rumb directe a Ciutadella. Els set vaixells participants, de fet, van sortir ràpids per cobrir aquest primer tram, el guanyador del qual es portarà el Trofeu Club Nàutic Ciutadella.

El grup es va mantenir més o menys compacte, fins que a la caiguda del vent tèrmic i a la rolada cap al Nord les embarcacions van començar a optar per estratègies diferents. L'acostament a Menorca va ser difícil, amb vents fluixos del Nord que van produir un efecte acordió a primeres hores del matí de diumenge.

Superat el pas de Ciutadella, els vaixells navegaven durant el matí de dilluns ja a la meitat de la Mediterrània cap a la costa sud de Sardenya, liderats per Granell, Brujo i Talasur. En la ment de tots, trencar el rècord de la regata, establert en 8 dies, 15 hores i 40 minuts.

Gaudeix del recorregut en directe en: http://tracking.sailingcontrol.com/?c=165-f1e54561d889e8676d5bf4ebc4dd2ece