Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

L'edició més estiuenca d’Olimpic Market

olimpicmarket-portolimpic
Aquest cap de setmana se celebra a Port Olímpic l'edició més estiuenca d’Olimpic Market, el mercat de roba i complements que atrau un públic familiar de Barcelona.

L'èxit de convocatòria de l'esdeveniment, en el qual participen marques avantguardistes, dissenyadors i artesans i un públic majoritàriament familiar, ha consolidat Olimpic Market com un punt d'entreteniment familiar, saludable i divertit, on es poden realitzar compres en un ambient molt agradable, a més de participar en nombroses activitats gratuïtes.

Així, per a aquest dissabte i aquest diumenge s'organitzen les reeixides activitats de la passada edició: tallers creatius per als nens -supervisats per una monitora-, el Free Sunset Ioga de dissabte a les 19 hores, i el Swing de diumenge a les 19 hores.

A més, la música amenitzarà Olimpic Market els dos dies, i com a novetat col·labora amb l'organització Dressed in music, que ha programat dos concerts de música en viu: dissabte a les 18 hores, el grup Retirada, i diumenge a la mateixa hora, Urfabrique.

A més de tot això, Olimpic Market ha preparat moltes sorpreses per a aquesta edició estiuenca, no te la pots perdre!

cartel