Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

L’Olimpic Market se supera

mayo-olimpicmarket-portolimpic
La nova edició de l’Olimpic Market, el mercat de moda i complements que s'ha celebrat a Port Olímpic aquest passat cap de setmana, ha tingut una gran acollida per part del públic: ha rebut visitants de Barcelona i rodalies i també nombrosos turistes, que han gaudit de l'ambient familiar de l'esdeveniment.

La varietat de productes que s'ofereixen a l’Olimpic Market ha estat un dels punts més destacats per part d'assistents i participants, ja que es podien trobar des d'ulleres de sol a espardenyes, passant per articles artesanals, vestits eivissencs, roba estiuenca per a tota la família i joguines per als més petits, a més d'algunes delícies gastronòmiques, com ara aperitius grecs.

Les activitats que inclou aquest mercat familiar són també molt apreciades. S'han organitzat batejos de pàdel surf i s'han instal·lat inflables, s'ha fet una exhibició de ball de swing i s'han sortejat dues sortides en catamarà al capvespre, un pla fantàstic per tancar unes jornades de compres al costat del mar amb animació musical.

"Des de l’Olimpic Market estem molt contents amb la resposta dels expositors i amb la participació de públic, de manera que aviat hi haurà notícies sobre l'organització d'una nova edició", han explicat des de l’equip que s’encarrega del mercat.
pull-olimpic-market